Wat geweldig dat jij erbij bent om samen te proosten op onze Koning! Het is bijna zover en daarom hebben we de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet.  

Kingsland Rotterdam vindt plaats op zaterdag 27 april in het Zuiderpark, Rotterdam. Het festival start om 12.00 uur en eindigt om 23.00 uur. De deuren sluiten om 21.00 uur.

BELANGRIJKE INFO
- Kom op tijd om drukte bij de entree te vermijden. Hoe eerder je bent, hoe langer je kunt genieten!
- Kingsland Rotterdam is een PIN-ONLY evenement. Tijdens het evenement is het mogelijk om cash op een cashkaart te laten zetten, maar wij raden iedereen aan met pin te betalen!
- Er worden geen sigaretten verkocht op Kingsland Rotterdam.
- Voor gevonden voorwerpen kun je tijdens het event terecht bij de infobalie. Mocht het hier niet gevonden zijn, kun je na afloop kijken op Ilost.
- De huisregels van Kingsland Rotterdam vind je hier.
- Voor Kingsland Rotterdam geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij twijfel wordt er altijd om een ID gevraagd. 18+ bandjes kunnen worden opgehaald bij de informatiebalie.
- Je mag je camera meenemen mits het geen professionele apparatuur betreft en je het niet voor commerciële doeleinden gebruikt. Vergeet je foto’s niet te uploaden met #KINGSLAND2024.

Vergeet jouw ticket(s) niet te personaliseren!
Na het afronden van je bestelling ontvang je van Paylogic een bevestigingsmail. Deze e-mail bevat een link waarmee je je ticket(s) kan personaliseren. Belangrijk! Personaliseer jouw eigen ticket en stuur vervolgens de link door naar je vrienden. Ieder van de groep moet zijn/haar ticket personaliseren. Na het personaliseren ontvang je pas de daadwerkelijke tickets. Check voor meer informatie en vragen over je ticket(s) deze link.

Ben je jouw tickets kwijt?
Als je jouw ticket(s) niet meer kunt vinden of als je de bevestigingsmail met je ticket(s) kwijt bent, kun je via deze link de tickets opnieuw aanvragen.

Heb je een groepsticket?
Nice! Extra gezellig. Koningsdag vier je immers met vrienden. Je krijgt hiervoor losse tickets. Je kunt ervoor kiezen om samen naar het festival te komen, maar je kunt ook allemaal los van elkaar naar binnen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je later dan je vrienden naar binnen wilt, want je komt ook gewoon in je eentje binnen! Let op: vergeet deze tickets niet te personaliseren.

LOCKERS
Op Kingsland Rotterdam staan lockers. Deze kun je op locatie huren. Een normale locker kost €11,- en een grote locker €14,-. Voor alle Kingslandgenoten die van tevoren een locker hebben gekocht: je ontvangt uiterlijk vrijdag 26 april een code per mail waarmee je jouw locker kunt openmaken op het evenement.

ADRES
Kingsland Rotterdam vindt plaats in Het Zuiderpark. Voor de exacte locatie en de routebeschrijving kun je Google Maps raadplegen. De entree van Kingsland Rotterdam bevindt zich aan de Vaanwegzijde van het Zuiderpark. De looproute wordt met borden aangegeven.

TREIN

Kom je met de trein naar Kingsland Rotterdam? Reis dan naar Rotterdam Centraal. Vanaf daar kun je de metro pakken naar Zuidplein. Tijdens Koningsdag geldt een aangepaste dienstregeling, dus plan van tevoren je heen- en terugreis in de NS-App of op ns.nl‘s Avonds laat terug naar huis? Gok niet op de allerlaatste trein, deze kan erg druk zijn.

Ook gelden er een aantal speciale maatregelen. Zo is op Koningsdag het meenemen van alcohol naar het station en in de trein niet toegestaan. Tip: voorkom lang wachten bij de kaartautomaat en laad vast vooraf voldoende saldo op je OV-chipkaart (ook voor terug). Geen OV-chipkaart? Je kunt ook in- en uitchecken met je betaalpas of mobiel bankieren-app. Je voorkomt dan lang wachten bij de kaartautomaat. Voor meer info kijk op ns.nl/koningsdag

FIETS

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het festival. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. De fietsenstalling bevindt zich op het voorplein van Ahoy.

PARKEREN

Kom je met de auto naar Kingsland Rotterdam? Parkeer dan op het terrein van Ahoy. Vanaf hier is de entree van het festival binnen enkele minuten te voet bereikbaar. Koop van te voren alvast een parkeerticket via deze link.
 

TRAM, METRO EN BUS

Reis je per tram, metro of bus, dan kun je het beste uitstappen bij de halte ‘Zuidplein’. Volg vanaf de haltes de borden KINGSLAND. Kijk voor actuele vervoersinformatie en de haltetijden van tram, bus en metro op www.ret.nl of raadpleeg www.9292.nl.

TIMETABLE
Check hieronder waar en wanneer jouw favoriete artiesten shinen, zodat je niets mist! Wij kunnen écht niet wachten! ARE YOU READY?

Download Appic!

Zet jezelf op aanwezig, stel je eigen timetable samen en volg het laatste nieuws! Download de Kingsland Festival app op Appic!